Garasjeporter

Garasjeporter

garasjeporter i kirkenes

Vi selger garasjeporter fra anerkjente Crawford og kan levere garasjeporter som passer til alle typer boliger, enten du har murhus, trehus – bor på landet eller i byen

Crawford er markedsledende når det kommer til garasjeporter med sitt fokus på kvalitet og robusthet samtidig som det estetiske uttrykket kommer til sin fulle rett.

Garasjeportene har kraftig isolasjon på hele 42 mm, noe som garanterer effektiv isolering, og et lavere energiforbruk.

Alle garasjeporter fra Crawford blir levert med 10 års garanti fra fabrikken. Dette inkluderer alle portens bestanddeler som fjærer, hengsler og kulelagere. Det betyr at du kan stole på kvaliteten på din nye garasjeport.

Crawford har stått for kvalitet i over 60 år. Helt siden 1946 har de levert solide og bærekraftige produkt innen porter og portautomatikk – Crawford er et trygt valg.

Enkelte garasjeporter fra Crawford kan også leveres med innbruddsbeskyttelse som ekstrautstyr. Innbruddssikringen er SKG-testet i henhold til den nederlandske normen NEN 5096. Les mer om Crawford.

Alle garasjeporter kan selvsagt tilpasses i farge og utforming, slik at den får det uttrykket du ønsker. Det finnes utallige varianter – vi hjelper deg gjerne med å finne den garasjeporten som passer for deg.

Se også vårt utvalg av portåpnere og industriporter.

Få et uforpliktende tilbud!
Hvorfor velge Crawford porter?


Godt utvalg

Stabile og sikre

10 års garanti

Over 60 år på markedet

Energieffektive produkter

Mange farger og mønstre

Ypperlige til norske forhold

Tilbyr innbruddssikre modeller